Hotels Lissabon

Overnachten in de hoofdstad van Portugal, dat is pas echt genieten! Bezoek bijvoorbeeld het kasteel, de klassieke stads-lift, het grote plein en verken de leuke buurtjes zoals Bairro Alto. 

cropped-vakantie-stedentrip-lissabon-portugal-img_6142.jpg

Info

Bezoek een van de traditionele Fado-restaurants, waar je tijdens het eten wordt verwend met echte Portugese zangkunsten. En drink een vers kopje koffie op een van de vele terrasjes en uitkijkpunten, gebouwd op een van de heuvels in de stad.

cropped-portugese-sardientjes-4-1.jpg

Hotel-tips:

  • Aanbevolen in de populaire buurt Baixa / Chiado: klik hier

portugal-tram lissabon

Meer keuze nodig?

Zoek en vind zelf de meest goedkope hotels in Lissabon. Klik op de hotel-aanbieder hieronder en maak je keuze. Veel plezier!

hotel boeken lissabon

Of kijk bij een van onderstaande reis-aanbieders.

 

cropped-portugese-sardientjes-3-1.jpg

Tip: niet vergeten mee te nemen!

Capitool reisgids Portugal

logo reisnaarportugal.nl

tram-lissabon vakantiestram-lissabon vakantie portugaltram-lissabon bbpaleis lissabontram lissabonlissabonportugal-tram lissabon

lissabon vakantiepaleis lissabon

vakantie stedentrip - Lissabon Portugal IMG_6430
vakantie stedentrip – Lissabon Portugal IMG_6430

vakantie stedentrip - Lissabon Portugal IMG_6275

Bespaar aanzienlijk op online in , . Goede beschikbaarheid en geweldige prijzen. Lees beoordelingen en kies voor uw verblijf het stedentrip Lissabon Portugal vakantie aanbiedingen Hotel boeken Rua Barata Salgueiro 5 Lisboa, Avenida Luís Bívar 67 Lisboa, +351 21 319 9000 Travessa Fábrica dos entes Avenida 5 de Outubro 160 Lisboa, +351 21 790 6110    Avenida Sidónio Pais 12 ,  Rua João das Regras 4 , +351 21 884 2120 Avda. da Liberdade, 180 B Lisbon, Beste in op TripAdvisor: Bekijk 76.396 beoordelingen en 42.672 foto’s en vind het perfecte om te overnachten in.  Keuze uit 417 in .

Expedia garandeert de laagste prijs of uw geld terug. Betaal veilig online met iDEAL of later in het . Beoordeling: 7,7/10 – ‎14 recensies Zeer net en verzorgd drie sterren , op loopafstand van het historisch centrum. Gelegen aan Av. Almirante Reis, één van de hoofdstraten in .  

vanaf € 7 per persoon per nacht. Keuze uit meer dan 85.000 , zeer ruime keuze. Bekijk het uitgebreide aanbod in . Smart bookers Zoek & vergelijk 1313 in . Vergelijk prijzen van 200 boekingssites. Bespaar tot 78%. ? – trivago!   

Beoordeling: 8,3/10 – ‎46 recensies Ben jij geinteresseerd in een verblijf in Tejo*** in ? Wees dan goed voorbereid! Lees eerst een aantal van onze 45 beoordelingen. Vergelijk nu aanbiedingen bij 415 in – Boek met Laagste Prijs Garantie in – Tot 50% korting – Spaar voor GRATIS overnachtingen. , : Boek op de officiële site de Sofitel, Novotel, Mercure en Ibis in . Voor zaken of plezier, aanbiedingen en Compleet overzicht van de beste en leukste en bed & breakfasts in . Tips en reviews. Boek uw in van budget tot luxe bij dé pecialist.Binnen 1 minuut reserveert u een voordelig in . Groot aanbod scherp geprijsde in . Bekijk het uitgebreide aanbod in , van eenvoudige tot luxe 5-sterren.

perfecte bestemming voor uw of zakenreis Reserveer nu online en profiteer van de voordelen van NH. Het NH Lisboa Liberdade staat direct aan de Avenida de Liberdade, een elegante, met bomen omzoomde straat vol cafés en designerwinkels. Dit is in de Een leuk romantisch in zoeken? Bij Leuke Kleine vind je die. Alle leuke kleine letjes in op een rijtje.

In de hoofdstad van Vergelijk alle aanbiedingen in en bespaar tot 80% korting. Bekijk de kaarten, foto’s en beoordelingen van 1.596 in , . Het Real Palácio ligt vlak bij het strand Edward VII-park, in een rustig deel van het hart van . Plan your stay at a SANA in advance and receive a 20% discount on published rates. For the best available rates, book at sana.com at least 30 days Op zoek naar een ? Met kamerveiling kunt u meebieden op diverse in . Het DoubleTree by Hilton Lisbon – Fontana Park is een trendy en luxe stads in het centrum van het zakendistrict en de winkel- en vrijetijdsdistricten, Algarve

Voor een gezins of een weekend in , biedt Novotel u een grote een restaurant met kindermenu en gratis voor kinderen tot 16 jaar in de Het Real Parque is gelegen in een relatief rustig deel van het stadscentrum, hoewel u niet ver zal hoeven stappen om winkels en diensten te Aanbiedingen, Zoek en Boek, Charme • Thema’s • Mijn s.nl Aantrekkelijke pri jzen voor in – Gasten die verbleven in helpen u bij het vinden van uw – .

Altijd de goedkoopste s naar , bij TravelBird boek je snel en gemakkelijk de leukste ! Geniet tijdens een van cultuur, winkels, bars, restaurants. Authentiek of juist hip en trendy? Er is voor ieder wat wils! Goedkoop nodig in ? Boek een van onze budget in . Bespaar direct 15% op Campanile . Op zoek naar goedkope in ? Wij hebben voordelige op de beste locaties bij budgetplaces.com. Boek nu met onze laagsteprijsgarantie! Goedkope in zijn bij Hotix.nl eenvoudig te reserveren. Boek je ook met iDEAL en betaal de laagste prijs. Wil je overnachten in ? Je vindt hier onze top 10 s met vlucht en met de volgende thema´s: Best Deal, Boutique, Charme, Chic, Family.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑